Service

Home
Service

Nabewerking

Alle producten worden nagelang de wensen van de klant afgewerkt en/of bewerkt. Deze afwerking en/of bewerking kan variƫren van zagen en slijpen, stempelen en spiratroneren, vibreren of trommelen tot complete bewerkingen als boren, tappen, etc aan toe.

Dit wordt al of niet in eigen bedrijf gedaan, maar toch altijd onder begeleiding van en onder verantwoording van Gieterij VTB-LEERDAM. De levering tenslotte, gebeurt op de overeengekomen plaats en de afgesproken tijd.


Kwaliteit

Kwaliteitsborging is geen specifieke afdeling binnen Gieterij VTB-LEERDAM, het is een filosofie van alle medewerkers die hun er toe aanzet de kwaliteit van het product te bekijken met de ogen van de klant.

De kwaliteit is deze die de klant verwacht, zonder gebruik te moeten maken van een te geavanceerde technologie die leidt tot te hoge productiekosten. Op basis van de behoefte van de klant wordt de gietmethode, het gewenste kwaliteitsniveau en afwerking van het product bepaald. Waarbij rekening wordt gehouden met de wensen inzake kwaliteit, kostprijs en productietermijn.

Zeer grote nadruk in het productieproces wordt gelegd aan het vloeibare metaal door middel van Arc Sparc Spectrografie, daar dit het begin van het totale productieproces is. Zonder 100% goed materiaal is elke goed bedoeld productieproces gedoemd te falen.

Copyright 2018 VTB-Leerdam.